Festouttfitt

Nu drar vi till Olga på förfest! Sedan vidare till Jackiee! Dagens festouttfitt:
Puss och kram / London

Skaakiisss pooweer

Känner mig sjukt taggad för ikväll! Fest betyder ju alltid ROOSSÉEEE ! :) Och nu är jag brun och fin! Skall snart börja fixa mig! Bild kommer! aja puss och heej ! :) <3 / london

God morgon!

God morgon alla bloggläsare! Imorse vaknade jag halv 6... så jag gick upp och bakade bullar till mina kära vänner! sedan gick jag ut i nästan 2 timmar och powerwalkade! as nöjd, sen när jag kom tillbaka hade mina älskade vänner dukat upp en grym frukost! så nu ska vi äta och sen blir det iväg till gymmet och solariet för att jobba på den goa rumpan och på vinterbrännan! Höll på att glömma, feeeest ikväll oxå, så vi får se till att göra skakisar innan det! Ha deet, pusss/ Esmirallda!

Blogg humöör

Asså jag vet inte vad som hänt men jag är verkligen på blogg humör hela tiden, men det är vell bra eller? :) Och nu har jag äntligen fåt fart på mina underbara vänner och nu siter vi på spårvagnen in till staden igen, tog typ 5 timmar för dom att göra sig iordning!!
I morses vaknade jag kl 6 och kände direkt att jag var sugen på attt träna så kl halv 7 stog jag där med träningskläder på och började gå up och ner för trapporna i trapphuset! Känner mig jätte fräsch!
POK / london

JAA, STUDIEDAG!!

Hej allaihop! Idagh ar vi STUDIEDAG!! Så jävla underbart! Så vi ska sovaaaaa och plugga:( men som vanligt så vaknade London typ 8 och väckte oss..................! Vi ska nog in till stan och shoppa lite idag oxå! PUSSOCHHEJ LEVERPASTEJ// Esmirallda!

I belive i can flye!

Jag är såå lycklig nu, jag Esmi och Olga har varit i göthenburgo sttan iddag och jag köpte ett par gummmiiistövlar! Dom är så fina och jag är sååå nöjd! Köpte även ett par nya strumpor!
Lyckad shopping dag!
MVH London
Mina nya gossingar!!

Wiiee

Har precis planerat in en ny plåtning meed Jooaannii, våran fotograf. Kommer bli så kul! VI skall fokusera mycket på höstens mode men även kanske gå in lite på nästa sommar!
Sitter i skolan och skall skriva om reeeetoooriikk, jag vet inte änns vad det e förnågått, funderar på att skriva om filmjölk, eller e det någon annan som ar ettt bättre förslag?
Haaddeee // London

loking for inspiration!

Hejj på err bruuudaaar, long tim a gooe! Hoppas ni har det bra för det har iaf jag, eller skrrev jag inte igår? Jag börjar bli gammal, nästan som BW! BW är min skkööönna matte lärare, eller skön, han e efterbliiiiveeennn!
El día was muy bien y me aprender un mas enspanol! Me like espanol! Imorgon kommerr lite inspiration, hoppas ni kikar in dåå! puuss på er
/// LONNDOON HALLLOOONNN

Idool!

Sitter i soffan med mina favvisar Olga och Esmirallda & tittar på idol! Asså oleg är så överdriven, han suger! Imorgon blir det skolan efter en fet helg i gooa götet! Skola inget man ser fram emot men något man måste ta tag i nu, nny skola och allt! Dagen har varit såå mysig, en film kväll med godis (daaiimm my favourite) och snart skall man nannaa! hoppas ni har haft det lika bra som oss! PUUSS OO HEJ LEVERPASTEJ // London

Dagens outfit!

Dagens outfit!
Tröja - Second Female
Jeans - Replay
Skor - Prime Boots

This is baaad!

Aloha! Förlåt att vi inte har bloggat på ett tag men vi har haft råååå mycket att ta igen nu i den nya skolan efter flytten! MEn jag kan säga att vi trivs grymt bra här i göteborg :) det har redan kommit fram massa läsare på bloggen och sagt hur bra den är! Idag har vi i allafall tagit kalssfoto! Hatar det men men..
Ha deee gött! (har lärt oss göteborska!!) Snart kommer även dagens outfit! //Esmirallda!

Skolan..

Hej bloggen! Nu sitter vi i skolan! Missade bussen imorse för att det regnade såå jävla mycket.. förstörde smikningen och håret, fuck regn... aja, vi tog en kaffe latte på vägen till skolan så då kändes det lite bättre! ska faktiskt till frisören i veckan och fixa håret!! :D nu har vi lektion, PUSS// Esmirallda!

Göteborg!!

Nu ska vi bli riktiga göteborgare! Har kommit fram och börjat packa upp alla våra tusen, miljoner saker! Nu ska vi ta var sitt glas rosé och sen fortsätta packa upp! Vi måste även se till att fixa ett träningskort för att annars blir våra tränade rumpor för stora!!! INTE BRA!!! Aja, PUSS// Esmirallda!

RSS 2.0