Okänd feeeeest nu!

Heej! Efter båtturen idag blev det hem och bad i poolen! 26°C nu, nästan lite kallt asså men det funkar att svalka sig i. Nu sitter vi är i mitt rum och håller på att klä på oss och sminka oss inför kvällen! Idag fyller nämligen Sofia år, vette fan vem det är men vi ska iallafall på fest. Vi blev inbjudna på fest och de kan man ju fan inte tacka nej till, så vi ska på fest med massa okända, eller aa några känner vi men inte så många! Det ska iallafall bli kuult. Så om bara vi kan få bort Olga från smink bordet så ska vi sticka sen! Kameran funkar tyvärr inte så det kommer ingen outfit men ja kan ju berätta vad jag har på maj. Idag kvällen till ära blev det min übersnygga paljettklänning som jag köpte i New York när vi var där för typ två månader sen, kanske lite ute nu men men, haha, till det har jag mina YSL klackar och en paljett gucci väska! Ha en bra kväll! Puss/Esmirallda!

BÅÅÅTT

Jag vet att vi verkligen suger på att blogga men jag lovar det är inte lätt haha, vi har heladagen varit ute med båten och bloggningen har inte varit högsta prioritet då vi jobbat stenhårt på brännan! Haha men det har varit en d-go dag! PoK / London

Mysiga dagar med gosiga flickor!

Här kommer lite bilder från våra dagar! Puss/ Olga Esmirallda & London!

mysiga tjejer de e grejer!

img_4426 (MMS)

mysiga tjejer de e grejer! I'm going to be browwn!


Nu blire baad!

Shoo bloggen! Nu har vi precis vaknat och ska äta frukost och sen drar vi till något bra badställe som HB visste! Mycket trevligt! Och den där plåtningen vi skulle ha gick det sådär med... HAHA! Men nu ska vi dra om bara Olga kan sluta fixa sig, hallå elr vi ska faktiskt bada!! HAHA, ha den bra dag! Puss/Esmirallda!

Sleepyy!

Hej bloggen! Nu ligger vi här alla fyra och ska nu sova! Fast Olga denna lilla sömntuta har redan somnat.. Haha! Imorgon blir det som London tidigare sagt ut med båten igen och degaa ute på havet med ett glas rosé! Och såklart jobba på brännan och på kvällen blir det ännu en till träning! Puss// Olga, Esmirallda & London!

Ingen sommar utan reggae

dagen har varit sjukt d-go ! Först blev det ner och kika lite på HBs pappas båt sedan blev det min söta lilla princess till en lite mysig ö! Sjukt mysigt! BIlder kommer! Sedan blev det hem till mig och tog ett dopp i poolen! 32 grader i vattnet + 25 grader på land = Neeggrrooss! Måste även säga att HBs shorts bränna är nu ett avklarat fall men värre är det för Esmiralldas snygga bikinibränna HAHAH! Sedan blev det hamburgare framför solnedgången! Nu blire sovdags hemma hos HBs mamma och pappas poolhus! Imorgon blir det till att fortsätta sola! Puss och hej! / London!

dag på altanen !

img_4879 (MMS)

dag på altanen !


Sola, bada ut och grilla!

Hej bloggen! Sitter här hos HB med Olga och ska snart äta körv med bröd! Gött! Sen blir det ut med båten och sola och bada! Underbart!!! Vi skall ta HB;s pappa båt, bilder kommer det kommer bli fet! Byevye / Olga Esmirallda och london

Seeyyaa

sista inlägget för kvällen! Skall nu ta och flytta min tjocka rumpa hemmåt! Puss och hej leverpastej! / London

Aloha!

Tjenare! Just nu sitter vi hos Karro och dricker rosé! Underbart! Morgondagens planer blir sol och bad! Blir ingen plåtning imorgon heller, få se när vi hinner med det, haha! Hade en go träning förut också, vi har börjat träna mycket nu asså! Snart sitter rumpan som den ska, hihi! Aa tråkigt inlägg men aja! Puss /Esmirallda!

Mega bra

Mina tjejer är mega bra! Måste bara säga detta! Puss och hej / London

Äntligen sommar!

Hej! Nu känns det som om sommaren äntligen har kommit, eller var säger ni, haha? Idag blev det bad och solning med Olga och Ann-Britt och Ann-Britts lillasyster! Mycket trevligt! Sedan blev det lite matlagning och VATTENKRIG!! HHAHA, ibland är det skönt att få känna sig som ett litet barn igen! Nu blir det träning! Bloggar mer ikväll! Ska nog till Karro efter träningen men inget säkert! Puss /Esmirallda!

kultur dag

img_6528 (MMS)

kultur dag


God morgon!

Godmorgon alla änglar! Nu ska jag snart sticka iväg och träffa Ann-Britt och Olga och åka och bada med dom sen ikväll vet jag inte riktigt vad so händer! Kan även säga att plåtningen troligtvis blir imorgon! Men det bestämmer vi imorgon! VAd ska ni hitta på en dag som denna? Måste säga att ni blivit riktigt dåliga på att kommentera... haha! Nää nu har jag inte tid att sitta här, vi hörs senare! Puss //Esmirallda!

My little prinsess!

ÅÅh, måste säga än en gång att jag älskar min nya lilla princess! Jag vet att jag redan fyllt år för längesedan, i vintras, men jag fick en förskotts prisent för nästa år! Lycka! Måste även säga att jag älskar er, Esmirallda och Olga! Puss och hej nu skall jag sätta på american pie! / London!

Home sweet home!

Äntligen hemma! Eller iallafall hemma ifrån havet, grillade med några vänner på en jättemysig klippa! Sen bar det av hemmåt i dunderbåten! Grym är den, haha:) Nu sitter vi hos Kalle och har precis öppnat den andra flaskan rosé! Imorgon blir det förhoppningsvis en ny plåtning! Elr det är planen i allafall! Det var allt för nu! Pusss, vi hörs imorgon //Esmirallda!

Styrsö!

img_6670 (MMS)

styrsö! Mysigt värre med Olga och Esmirallda på styrsö med varsin latte + lejonet och björnet glass! Mumms, grillning och sånt ikväll! Totally mys hela dagen, ska ta våran maffiga båt och dra oss än lite längre ut nu! Puss och hej / london


Och ännu en ny dag har startat!

Halloo! Jeeklar vad varmt det är idag! Bada och sola och ut med Londons båt står på schemat today! Gryymt! Ikväll blir det troligtvis grillning med goaa vänner, awesome! Och såklart ROSÉ! ProvaR just nu att blogg ifrån tha mobilo! Nää nu ska vi hoppa i havet, och sen steeek! Så underbart, nu känns det som om sommeren är här! Hoppas bara den har kommer för att stanna! Ha en bra dag alla små söta läsare! Puss// Esmirallda!

Simma som en fisk

Tjenare! Sitter i detta, nu helt ändrade, varma göteborgsväder! Kanon fint, blir nu en tur med min helt egna princess båt som håller till här i gothenburgo på sommarn, fick den i födelsedags prisent! tack såååå mycket mamma och pappa, den bästa presenten evvveer! Nu drar vi gubbs! hade / London!

Goodbye and goodnight

/London

Go o gla kexchoklad

Känner mig äntligen lite, med betoning på lite, bättre nu! Vet inte riktigt hur många skakisar jag har ätit eller hur många glas vatten jag drukit, men det har varit en jevla massa! Kvällen och natten igår var helt amasiing, kunde inte varit bättre! Dagens outfitt har varit bikini! Det är där, vid poolen jag tilbringat denna soliga dag med mina skakisar! Våran tillvaro är fortfarande Göteborg och kommer att fortsätta vara detta långt in på sommarlovet biljetterna är nämligen ombukade och vårat flyg går den 20 augusti hem till Estockolmo /London
bilden är från förra sommaren, en helt fantastisk 2010 sommar och har en känsla av att 2011 kommer bli bättre!

Sorry för dåligt uppdatering!

Heej bloggen! Förlåt för att vi har haft sämsta uppdateringen i dag men vi har ätit sjukt många skakisar, hihi! Men nu ska det bli ändring på detta! För vi har bestämt oss för att alla tre ska göra minst tre inlägg varje dag! Man bestämmer själv när med tre stycken ska det vara! Just nu sitter jag här och fixar mina naglar. Idag har det ju varit varmt ute, så låg och sola en stund och har fått fuuul bränna på armarna eftersom ja somna.. Snart bli det middag och sen vettefan vad som händer! Puss // Olga, Esmirallda & London!
Vår midsommar stång, lite omgjord!

glass med going!

img_9983 (MMS)

glass med going!


Bakis = Skakis!

Snacka om en grymt lyckad fest igår asså! Kom massa sköna människor och alla hade sååå kul! Det blev några mer rosé flaskor än vi hade tänkt... Men det var en helt awesome kväll! Men dagen efter är inte lika kul.. HAHA! Men det är så värt det. Idag händer ingenting tror ja, käka massor med skakisar antagligen, hihi! Tack alla som var där i går och gjorde kvällen oförglömlig! TACK! Här kommer också gårdagens midsommar outfit för Esmirallda! Hoppas ni hade en riktigt bra midsommar! Pusss// Olga, Esmirallda & London!

VILL DU LIGGA MED MIG DÅ, OM SANNINGEN SKA FRAM?

ASSSÅ SHIT, vilken fest! Vi kommer inte komma härifrån på länge! Nu är det grymt tryck i huset asså! Jävligt varmt bara.. Men med ett kallt glas rosé löser det sig! Olga står just nu i mitten på dansgolvet och rockar, kör så det ryker bruden! Medans London sitter i en soffa och löser en massa killar! Själv ska man ut på dansglovet igen nuuu! Men var bara tvungen att ta en snabb paus, en perferkt bloggpaus. Min outfit of thaa day kommer i mon! Hann inte lägga ut den idag. Följ bloggen i mon så får ni veta massor om festen och annat kul som hände idag! NU BLIREE FEEST!! //Esmirallda! Olga och London hälsar också till er!

dagens outfitt!

img_1358 (MMS)

dagens outfitt! /London


Välkomstdrink, såklart rosé!


1 2 3 fanta och rosé

img_0402 (MMS)

nu taggar vi för middag med mysiga personer, det blir nog en del vin som ni ser! Haha! Jag kan verkligen rekommendera vinet ni ser på bilden, rosso veronese! Synd bara att rosé vinet redan är slut, men det blir nog lite mer ikväll, får vi hoppas! Haha! Puss och hej Goa tjej / Olga Esmirallda och London


mmums

jordgubbar + rose till frukost = mummss! Kan inget annat än att längta till ikväll, kommer bli så sjukt bra! Men detta piss väder,  ingen mening  med sommar om det nte e sol? eller? Söta esmirallda på bild! sötnos! PUSS PÅ ER OCH GLAD MIDSOMMAR <3 / LONDON

MIDSOMMAR & ROSÈ!

Glad midsommar på er alla läsare! Ikväll bli de som vi sa i ett tidigare inlägg ut till en ö och grilla på kvällen och sen en riktigt stor brakk feest!! Tagga till tusen! Nu påmorgonen/dagen ska vi åka till våra kompisar och äta lite, trevligt, trevligt! Till kvällen har vi taggat upp med 11 flaskor rosé av bästa kvalité! Vi har även köpt masssa fun light och bakis tabletter! NU SKA DET FESTAS!! Nu ska vi ta och äta en gosig frukost med massa jordgubbar! Hoppas ni får en trevlig midsommar as well!! Puss/ Olga, Esmirallda & London!
JORDGUBBAR!!

Ann-Britt och jag!

Nu bär det ut på fest för mig och Ann-Britt! Ann-Britt är sjukt långsam på att välja kläder, åherre, har tittat på ett helt avsnitt Criminal minds och hon har ännu inte bestämt sig! Måste gå och hjälpa henna! besso / London

Dagens outfit!

Här kommer Esmiralldas outfit of the dayy!
Puss

Har tröttnat nu!

Hej alla! Nu har jag fan tröttnat asså när ska det bli riktig SOMMAR!! Asså vi har ju sommar lov men vädret... KAOS!!! Jag orkar fan inte med svarige mer. Nu vill vi ha sommar! Hoppas bara det inte regnar imon men det är ju midsommar så det skulle ju inte förvåna mig om det gör det!
PUSS //Esmirallda!
SOMMAAR!

Omg

Skall dra ut och köra en go löpningsrunda nu, känner verkligen att det kan behövas haha! Dagen har varit tuff asså, vanade kl 3 (!) med världens huvudvärk efter gårdagens festande, ingen rolig morgon asså! Och sorry för dålig uppdatering, det måste bli bättre asså, minst två inlägg var av mig olga och esmirallda varje dag! puss o hej leverpastej! /London


En riktigt slapp dag!

Shoo! Här sitter jag framför datan och chillar! Riktigt skönt. Idag har det inte hänt speciellt mycket, vaknade i morse hos Olga med Ann-Britt. Vi hade en riktigt mysig kväll! Var även en liten stund på stan i dag för att shoppa lite! Hittade 2 tunikor och ett linne! Imorgon är det midsommar vilket betyder, FEESST! Så jävla nice asså! Vi ska grilla ute på någon ö tillsammans med massssaa andra, sedan blir det en riktogt go fest med massa rosé! Vad ska ni göra på midsommar? Snart kommer dagens outfit också! Puss // Esmirallda!

TRÄNING!

Heej bloggen! Esmirallda här, kom precis hem från träningen! Grymt ös idag asså. Nu blire packa för en natt hos Olga med Ann-Britt, riktigt mysigt! Är helt slut efter dagens träning på gymmet, vår PT kör verkligen gärnet för att få oss i form! Men nu börjar man nästan tycka att det är roligt att träna! HAHA, trodde aldrig att jag skulle säga det! GAL1!! Hoppas ni haft en bra dag. Nää nu måste ja dra innan Olga blir heeeelt galen!! HAHHA <3
PUSSS // Esmirallda!

OUTFIT

Esmirallda och Olgas outfit för dagen!
Skall snart till gymmet och träna för att få en lite större rumpa, min är för liten (Olga) den fyller typ inte ut bikinitrosorna:(

Besviken...

Det har inte varit en bra början på sommarn, igår hände en jobbig sak. Och vädret har inte varit det bästa, hoppas det blir bättre. Jag vill ha dem varma sommardagarna när allting bara flyter på, men det gör det inte nu...//OLGA
(OUTFIT ÄR PÅ VÄG).

Sveriges smidigaste männsikor...

HB och Baloo på bild!

Dagen!

Hello! Nyss hem kommen ifrån HB's pleejs! Trevlig kväll vi har haft. HAHA, händelserik i allafall! Kan oxå säga att Baksmällan del II (The Hangover part II) var heelt awesome! Asså seriöst har typ inte skrattat så mycket åt en film på länge! Ettan och tvåan var typ lika bra, fast tvåan var nästan lite roligare! Hoppas ni haft en trevlig dag! Imorgon blire till läkaren för min del och senare vidare på stan för en liten shoppingtur! Puss/ Esmirallda

Styr och ställ!

Har varit en go dag med Julle i stan! Vi tog en cykeltur inne i stan på styr och ställ cyklarna, sjukt kul asså! Sedan bar det hem till Matte och vi delade alla tre på en flaska rosé, trés bon! Adios amigos! / LONDON!
PSS: Har ingen mobil för tillfället så jag svarar inte!

BAKSMÄLLAN II

Tjooo! Gårdagenskväll blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, för precis när vi skulle gå i badet ringde några vänner som tog med sig rosé och så satt vi ute en helt kväll och hade det skit trevligt! Men nu är man rätt trött, hihih! Då passar det prefa med en bio, Baksmällan II blev det! Ettan är ju så sjukt kul så vi får se vad tvåan är! Det blir jag (Esmirallda), Baloo & HB som ska gå! Pusss //Esmirallda 

Deg dag! ♥

Idag blev det en riktigt degig dag asså, riktigt skön att återhämta sig lite! haha det kan vi behöva. men denna dag slutade med ett riktigt gött träningspass! snacka om att vi kommer ha träningsvärk imon asså. men nu ska vi hoppa ner i jaccuzin och gotta oss lite, hihi! Puss och heej! //Olga, Esmirallda & London ♥

Alla undrar

Har fått frågan, Vart är Olgas skolavslutningsoutfitt och då skall jag säga er alla som ringt, smsat och mailat att den kommer, olga jobbar på det, men som sagt har det varit lite mycket nu senase dagarna då vi planerat för olgas fest! Pusss / London

En ny dag har startat...

Morsning korsning! Det är Olga, Esmirallda och HB. Vi har precis vaknat och nu skall vi ta ett dopp i poolen och sen bättra på brännan, kommer bli en slapp dag så att man kan återhämta sig efter helgen (det var en tuff helg). London är hemma hos sig men jag vette fan vem hon fick med sig igår... Vi kommer uppdatera bloggen lite bättre idag än vad vi har haft!  //Olga och Esmirallda

Myskväll at Astrids place!

Tjenare! Sitter just nu hos Astrid och har myskväll med Baloo, HB, Olga och Astrid! Har precis kollat på en myysig film med ett glas ros'e och popcorn! Nu ska vi ut och ta ett dopp i jaccuzin och sen får vi se vad som händer! Öppnar förmodligen en glasa ros'e! Puss// Olga och Esmirallda

Veckans NU!

Sitter med min 11 (!) skakis och en mysig veckans NU! i soffan, skall bara slappa ikväll är så trött så jag håller på att dö tror jag! Esmirallda och London stack ut för ett tag sen, se skulle på fest idag igen, dom är fan helt otroliga! att dom orkar?  Nu skall jag tillbaka till läsandet! Också vill jag bara säga att det är lite problem med att uppdatera bloggen, hoppas det kommer lösa sig till imorgon! puss /london

Om du är bakis ta en skakis!

Åherre, det blev en lång natt med många glas rosé, kanske lite för många skulle jag tro för när jag vaknade (kl 13.30) hade jag ingen aning om vart jag var! Haha, men insåg snart att jag var emma hos Esmirallda, tack esmirallda för att du tog hand om mig igår eller skall jag säga inatt! haha! Idag har vi allafall tillbringat våran dag till att fixa skakisar, har typ ätit 10 stycken, dom får en verkligen att må bättre! och vi har även testat Olgas nya hoppborg, det var visst flera som ville testa den som ni ser!  Nu skall jag ta en dusch! bessoo / London

Vår goaa frukost!

img_1951 (MMS)

Vår goaa frukost!


Skjorta kavaj och röda strumpor!

Måste även lägga ut bild på våra underbart snygga strumpor som vi har på oss idag! Esmiralldas = Röda som Rosé
Londons = Lila som Jontes ansikte just nu (efter några omgångar shooootaar ! )  hahah / Esmirallda och London! 

Dagens partty outfitt!

Hej hallå! grymt drag här inne asså! Olgas fest är såå lyckad! Hoppas hon blev glad för hoppborgen hon fick av mig och Esmirallda, kommer upp bilder på den imorgon! Imorgon kommer ett av inläggen vara om oss och våra familjer! Här kommer fest outfitten för dagen! chhaaoo / Esmirallda och London

VAD GÖR VI, NU KÖR VI!!!!

Här typ vi poseidon i göteborg är festen i fuull gång! Grymt ös faktiskt, och grattis ännu en gång Olgiich. Nu ska vi ta fram tårtan och sen blir det DANS!!! Hoppas ni ha det bra! FÖr så ee de änna la! Haha har redan lärt oss göteborska! haha :) PÖSSS Olga, Esmirallda & London

Svaren på frågestunden!

Nu är frågestunden över och här kommer alla svar.
Helena om Frågestuunnd!:
Hej, kom in på eran blogg av en ren slump och såg den undebara klänningen som Esmirallda har på sig i den senaste plåtningen, och min fråga var igentligen, vart kommer den ifrån? Skulle vara perfekt till min dotters bal!

Svar: Hej, klänningen Esmirallda hade på sig på plåtningen kom från Lise Sandahl.

Anonym om Frågestuunnd!:
hur gamla e ni?

Svar: Olga är 11 år, Esmirallda är 16 år & London är 17 år.

Linnea om Frågestuunnd!:
10 snabba då:
Glass/Godis
Tv/Dator
Gucci/LV
Väska/Skor
festa/hemma kväll
Träna/äta onyttigt
Iphone/blackberry
mac/Pc
bloggar/facebook
Böcker / Film

Svar: Hej Linnea! Här är våra svar: Glass, Dator (blogging), Gucci (ofc..), Skor, Festa!!!, Träna, Iphone 5!, mac, våran blogg, FILM!!

Astrid om Frågestuunnd!:
Hur gör ni dem fina flätorna? Som Olga hade bl.a.
Puss

Svar: Hej Astrid! Vi kan göra en videoinlägg senare så att ni kan se exakt hur det går till. Puss

Astriddd om Frågestuunnd!:
Kan ni börja videoblogga?!<3333<3<3

Svar: Hej Astrid! Naaaaa, kan hända att det kommer något inlägg senare men det är inte riktigt våran stil med videoinlägg! :)

Tania Tiltonen om Frågestuunnd!:
Vilken är eran favorit affär?

Hej Tania! Våran favorit affär är Nk i stockholm, men det finns många bra affären!

Isabelle om Frågestuunnd!:
Sjukt go blogg, vad använder ni för kamera till plåt ungarna? Och vad använder ni för smink? Puss

Svar: Hej Isabelle! TAck för att du gillar våran blogg. Vi vet inte var det är för kamera som används för vi har en fotograf som tar bilderna. Men vikan fråga honom och lägga ut de på bloggen senare!

Berit om Frågestuunnd!:
jag vill se mer plåtningar och videobloggar! 

vilket rosé är det bästa? 
hänger ni med kissie? 
vad tycker ni om peters låt sture-p? 
vilket uteställe hänger ni på? 
vilket uteställe är bäst på rosé? 

pussspusssss <3333

Hej, haha som vi sa innan så kanske det kommer några videoinlägg senare! Men plåtningar kommer det komma snart. Quinta de Naíde, är det bästa & godaste vinet! Men ganska dyrt. Peters låt sture-p är värdelös!! Den är sååå överdriven. Gillar ni den? Bästa nattklubb är Laroy och bästa resaurang är Riche! Bäst rosé säljs på Riche. Puss

At om Frågestuunnd!:
kan ni visa några vanliga poser som ni gör på plåtningarna?
vem gör erat smink?
vad heter eran chaffis? :))))

Hej, våra vanligaste poser kan vi ta på nästa plåtning. Sminket under plåtningarna görs av våra make-up artister men till vardags fixar vi det själva! Våran chaffis riktiga namn får vi inte säga men vi kallar honom för Dj-Konny! :)

Ovee om Frågestuunnd!:
pizza/tacos?
öl/vin?
bilddagboken/facebook?
klänning/kjol?
mascara/fondation?

Svar: Hej Ove! Pizza Hut, Rosévin, facebook, klänning & mascara.

balooo om Frågestuunnd!:
älskar er tjejoooor, ni är helt grymmaaa!
min fråga är kommer denna sommaren bli bäst eller vad?!?!?!? pusssss eran baloo

Svar: Om sommar kommer blir bäst!! Den kommer bli gryyyym!! Vi älskar dig med Balooo, du e grym! Puss

karolina h om Frågestuunnd!:
har ni egen bil? 
vart i skåne ligger huset?
vem är älst av er?

Svar: Vi har egen bil men vi får inte köra en så Dj-Konny kör den röda caben! Esmiralldas hus i skåne ligger i Skurup! London är äldst!

elsa om Frågestuunnd!:
hej! jag är ett stort fan av er och älskar eran blogg! mest gillar jag esmi :) men jag undrar har ni en egen chaffis och kan ni visa mer kläder och göra dagens outfit? puss

Svar: Hej på dig! Åhhh gud vad glada vi blir! Tack så mycket !(Esmirallda) Vi har en egen chaffis, Dj-Konny! Ja det kan vi väl göra! Puss

kajsa om Frågestuunnd!:
hur fixar ni er inför fest och till vardags?

Svar: Inför fest blir det lite mer smink och så men till vardags sminkar vi oss inte så speciellt. Vi kan visa några av de produkter vi använder!

Lovisa om Frågestuunnd!:
Hej på er! har följt eran blogg länge! Sulle gjärna att ni berättar lite om era familjer och kanske visa en rundtur i era hus, eller typ bilder! / Lovisa

Hej Lovisa!! VA bra att du följt vår blogg, hoppas du fortsätter med detta! Absolut kan vi berätta lite om oss själva och våra familjer det kommer senare i dag! Puss!


Tack så jättemycket för alla frågor som ni ställde! Vi blev jätteglada för allihop. Nu får ni komma på mer frågor för om ett tag kommer en ny frågestund! Men är det något ni kommer på efterhand så är det bara att fråga oss! Hoppas ni fick de svar ni ville och att vi fortsätter att läsa vår blogg! Glöm inte festen ikväll heller! Klockan 20.00 !
Puss// Olga, Esmirallda & London <3




De bästa rosé vinet!

Håll utkik på bloggen!

Snart kommer svaren på frågestunden! Så kika in lite senare så får ni alla svar!
Pusss Olga, Esmirallda & London

SISTA CHANSEN PÅ FRÅGESTUNDEN!!

Hej! Nu har jag precis vaknat och ska ner och ta något att äta. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på mer än att ikväll är det feest för Olga! Gud va kul! Vi har hyrt en lokal mitt i stan där festen ska hållas! Alla är välkomna:)
Idag är det även sista chansen på frågestunden för i dag ska vi svara på allt! Så FRÅGA PÅ NU, KOM IGEN!
Ha en trevlig dag! Puss// Olga, Esmirallda & London

Första kvällen i Göteborg!

Sitter just nu är och myser med Olga, London och HB, och blickar ut över horisonten! Grymt bra utsikt här. Vi sitter även med ett glas rosé i handen och jordgubbar och chips och glass! haha vilka tjockisar. aa bilder kommer imon hoppas vi! även Olgas skolavslutningsoutfit, så alla Olga fan kan vara lungna. Vi har i alla fall fått en grymt bra kväll hittills och vi hoppas att den fortsätter så här:) Kanske varit lite dålig uppdatering på bloggen idag men vi har firat Olga och flugit till Götet! Imon blire FEEEESST för Olga såklart, det måste man ju ha! men glöm inte presentstunden i mon på kopparmärra.
Puss och kram/ Olga, Esmirallda & London

GRATTIS VÅRAN GOA OLGA

Idag ä det ingen vanlig dag för idag är det olgas födelsedag! hurra hurra hurra! OLGA WE LOVE YOU! Och till alla olgafan som kommenterat på bloggen skall jag glädja er med att olga skall stå vid kopparmärra i morgon kl 3 för att ta emot prisenter! Hoppas ni kan komma! puss o hej! / London och HB

Outfit kommer...

Min avslutningsoutfit kommer snart!

Bye stockholm, Hello göteborg

Nu lämnar vi denna stad för ett mysigt och festande göteborg!

Outfit kommer...

Olgas avslutningsoutfit kommer snart! Den som alla har väntat efter!

Olgaas outfit!


Hotell tältet

img_7334 (MMS)

Ligger just nu i ett mysigt tält med mina två Goa vänner + rosé + chips! Über mysigt! Imorgon bär det av mot Göteborg för oss tre för att tillbringa en stor del av sommaren där! En underbart vacker stad Asså! I Göteborg skall vi festa, bada , åka skärgårdsfärja och en massa mer! Hej å hå nu skall jag gå! / London och Esmirallda


BK

Tror han e biff!
Svante-fjante på bild

Skolavslutning + tårta

Skall nu cykla och möta Esmirallda för att sedan åka ner till vattnet och ta en simtur! håller på att dö i denna värme! Här kommer skolavslutningsoutfitten!  / London

Ingen rubrik..

God morgon alla läsare! Hoppas ni fick en bra kväll igår, det fick iallafall vi. Men nu har jag iallafall vaknat och ska chilla på livet lite sen åka och gratta London till skolavslutningen!! Även Olga ska bli grattad! Hoppas inte ni glömt att Olga fyller år i morgon? Nu blir hon stor tjej <3 Men jag tycker att Olga är extremt dålig på att blogga, hon får se till att bli bättre under sommarlovet! För det kommer bli det bästa sommarlovet i världshistorien!! Det hoppas jag att ni förstår:) Nää nu ska jag ta något att äta och sen sticka iväg.
Puss på er / Esmirallda
Jag hoppas ni får Olga och Londons skolavslutningsoutfit senare.

Myyys kväll!

Snacka om en mys middag och kväll med tjejorna asså! Herre va mysigt det var! Love you guys <3
Men jag är iallafall glad för att jag här blivit bättre, fick egentligen inte gå hemifrån idag men jag smet en stund, hihi! nää nu sk jag sätta på en mys film och sen sovaaa, för jag har SOMMARLOV! imorgon kanske det blir att åka till Londons avslutning sen tårta at her pleejs!
Aja Puss på er alla läsare /Esmirallda
Några blider ifrån kvällen:



Findus och Balo!





TACK ALLA FÖR EN GO MIDDAG!

Lycka!


M I D D A G M E D D O M B Ä S T A!!

Tjeenare! Nu dra vi snart i väg på middag med dom allra bästa! Kommer bli en låång, grym kväll. Men bara om London kan sluta sminka sig!! Hon blir aldrig klar asså... Aja nu måste jag gå så vi hinner! Hoppas ni får en trevlig och mysig kväll! OCH FRÅGA PÅ PÅ FRÅGOSTUNDEN!!!
PUSS// Esmirallda

Frågostunden

Frågostunden är snart avslutad så fortsätt att maxa med frågor, fråga vad ni än kmmer på så svarar vi på detta på Lördag! SÅÅ FORTSÄTT FRÅGA (även du Ove) MAXXAAA / Olga, Esmirallda och London

Hipp hurra, slut med skolan idag!

Asså jag suger verkligen på att rimmma, hahahah! Och jag skall ju då gå till skolan i mogon också, skitkul! nooott ! Nu drar jag snart till esmirallda för att fira henne och ge henne en stor hug! Och ikväll blir det middag med mina bbrudar (längtarr sååå!) ! Puss o hej leverpastej! / London

dagens!

SKOLAVSLUTNINGSOUTFITTEN!

S O M M A R L O V!!

HEEEEEJ!!! just nu sitter jag har med min klass och vi äter jordgubbstårta! fattar ni hur gött det är att säga att vi har SOMMARLOOOOOV!! heelt awesome, ett heelt sommarlov framför sig som bara kommer innehålla: sol, bad, feeeester, resor, rosé och massssa goooa BRUUDAR!! helt gal1:) hoppas ni får ett lika gryymt sommarlov som vi kommer få! PUSS OCH HEEJ! ha det grymt alla fina läsare / Esmirallda ps. london & olga slutar inte förrän imon! hahahh <3 snart kommer dagens skolavslutnings outfitt!

Kaka baka

Skön sista dag i skolan! Sitter i cafét men 2 feta Muffinsar med grädde på! Inte fel! Skolavslutning i morgon och På kvällen blir det fäst ! Grymmt! Puuss / london

laddar

mys med mys personer! Jag och HB bakade en super god tårta åt Olga som ni ser på bilden! Super duper mega god blev den, lovar! Sedan kom Olga då såklart för att äte den! sedan gick vi ut och tog varsin latte på cafet som ligger här i närheten, så go latte asså! Sedan satte vi på oss våra baseboll (basket) kepsar, tog på oss basebollhandskarna och basebollträäet och gick och körde lite baseboll, ger en verkligen flashbacks från förr förra årets sesong, saknar råååå mycket! I morgon blir det manikyr och senare på kvällen blir det restaurang med flickorna + Skolavslutning för esmirallda, hon skall ha sin skitfina klänning på sig som jag gjärna vill se henne i! Och jag tycker att Esmirallda och Olga har varit väldigt dåliga på att uppdatera idag, hoppas det blir förbättring på det i morgon! puss på er mina goa läsare / London

Go brud

Sitter med goa HB och bakar tårta och fixar med våra über tuffa linnen! Ni får en bild på färdig tårta så snart den är helt finish! Besso / London

Bengt Arne

Sitter på mattelektionen med Astrid och lysnar på the beatles, åherre jag och min nya vera wang parfym håller på att dö av tristess! Omg, längtar bara tills vi slutar nu asså! Besso  / London

go o gla kexchoklad

Här kommer en klätter bild från i söndags! så kul! asså Esmirallda jag hoppas verkligen att du blir frisk nu, och att du läser elsas mode som du fick av mig och Olga! Och välkommen hem Olga! Sakknat digg! puss i love you / London

Neeew heedeer!

Tänkte bara säga att det snart kommer komma en ny hedeer!! grymt. detta tackar vi London för! tack sötnos <3 tack så mycket för alla frågor på frågestunden men FORTSÄTT FRÅGA!!!
Puss / Olga, Esmirallda & London

På bättrings vägen!!

Tjeeenare mannen! Idag har jag ju varit hemma men jag börjar faktiskt bli bättre så jag kanske kan vara med på skolavslutningen!! :D men jag spydde fortfarande idag så är hemma imon och får se hur det bli på avslutningen... Men man får ju hoppas. Men det är väldigt tråkigt att vara hemma och stirra på samma tv.. men idag kom London och Olga över en stund, riktigt mysigt! Ligger just nu och kollar på dear john, såååå mysig film asså! har sätt den minst 100 ggr och kan se den 100 ggr till ! Nää nu ska jag ta en snabb dusch och sen krypa ner under täcket! CHAAO BELLLA! / Esmirallda

Degar

Ligger vid poolen o bara schteker ! Tycker så synd om Esmirallda som ligger hemma! Krya på dig going! Skall ta ett dopp nu! Aha puss på er ! / London

Go helg som slutade med magsjuka..

Helgen började grymt bra, med fest och ut med båten och bad och massa gött! Men slutade förfärligt.. Nu ligger man här och kan inte gå en meter utan att behöva ha en spann i nullet! as kul, elr inte.. men vi får hoppas att jag mår hyfsat okej på onsdag för då börjar ju SOMMARLOVET för vissa.. haha för mig (esmirallda) och inte förrän på torsdag för Olgicch och Londoniich! Hihi:D men nu ska jag iallafall försöka få lite sömn.
Puss på er // Esmirallda

Och sedan kom hösten

känns som om det är höst idag, typp sjukt blåsigt! Och då skulle jag, matte och Julia såklart klättra på en jäkla klättervägg, typ blåste iväg! aja, kommer bilder på det ikväll! Puss o hej leverpstej / London

ÄNDRADE PLANER!!

hej allihopaA! idag har det blivit lite ändrade planer med läsarträffen! efter som olga åkte till tyskland och jag (esmirallda) blivit magsjuk, och ligger här och spyr, så känns det inte så bra att utsätta vara läsare för att bli smittade. Därför måste vi tyvärr ställa in dagens läsarträff... vi hoppas att ni inte blir allt för ledsna nu och jag kan lova att i framtiden kommer det komma massor av läsarträffar! men tills dess får ni stå ut med att följa våra liv på bloggen!
PUSSS // Olga, Esmirallda & London

pancakes

Pannkakor och båt, de e livet! Efter Londons match drog vi ut med båten och tog en sväng i dessa vågor! sååååå mysigt. Måste också tillägga att vi stannade och tog varsitt glas rosé ute på havet! Sedan åkte vi hem till London för att plåta, men det gick inte så bra för våran makeup artist kom alldrig så London skulle försöka o då blev Esmirallda röd i hela ansiktet + blåa ögonbryn! :) Nu skall vi på grillfest hemma hos kalle, bloggar mer när vi kommer hem! XOXO / Olga, Esmirallda och London

I bilden: Balooo & Mohammed

Match!

Träning och sedan match! Är helt slut! Nu blir det pannkakor och sedan ut med båten med Esmirallda! puss / London
Ps: vi vann matchen :)

HEj! Idag blir det upp tidigt TRÄNAAA!! sen kanske kolla Londons match och sen en ny plåtning! Goo dag ♥
Men nu måste jag dra så jag inte kommer försent till trääning.
MISSA INTE LÄSARTRÄFFEN IMORGON, STURE-P KL. 14.00!!!! Skriv mer frågor på frågestunden oxå!
PUSS / Esmirallda

Bad choklad

Kom precis hem ifrån badandet! Drog direkt efter stan ner till vattnet och tog ett dopp, var inte fel! puss på er

High 5, high 2, we love you ♥

Shoo bre! Idag har det inte hänt speciellt mycket, först va man i skolan och sen vidare in till stan och träffa London. Shoppade lite och träffade senare lite annat gött fölk! Åkte då till badet och tog ett dopp.
Morgondagens planer ser ut sådär: Första träning i morgonbitti och sen hem till London för plåtning, JIPPI!! sen på kvällen bliree nog fest hemma hos Kalle! Trevligt värre!!!
PUSS & KRAAM / Esmirallda
HIGH 5, HIGH 2, WE LOVE YOUUUUUU!

Provrums bloggning!

Sitter i provrumet på Nk med varsin skit fin klänning/kjol/blus. Esmirallda passade perfekt i sin, som ni ser på bilden!
Eller vad tycker ni? Plåtning i morgon, så kika in i morgon kväll så blir det goa blder upp på bloggen! puss / London

Dagens outfit!


Blus - Fé
Jeansshorts - Michael Kors
Jacka - Skinnjacka by Kenza
Skor - Palladium
Väska - Gucci
+ massa ringar och armband

städa

hatar att städa, står nu på rad alla tre och städar våra skåp. Så kul! Men London hittade sitt juicy couture armband under sina jävla pappershögar i skåpet. Så något positivt iaf :) puss / Olga , Esmirallda och london 

It's friday friday

Sista dagen i veckan, alltid lika skön! Blir nog in till stan idag igen för att köpa lite stuff! Skriv mer frågor på frågestunden! puss / Olga Esmirallda och London

HA DET GRYMT ♥

Hej alla läsare! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg. Vi alla är sjukt trötta efter cykelturen idag, så det blir tidigt i säng för oss ikväll, för en gång skull... Sen vill jag bara säga att vi alla kommer sakna lille Olga som åker till Tyskland idag och är borta över helgen! Så puss på daaj och hoppas du får det riktigt kul, love u ♥
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN, PASSA PÅ ATT STÄLLA ALLA ERA FRÅGOR NUUUUU!!!

Cykel tur

nu drar vi ut på en cykel tur i detta hemska väder! Aja, måste iaf få någon motion idag, annars måste jag nog börja banta! Bara detta jag ville säga! Puss / London

Frågestuunnd!

Okej allihoppa, nu är det dags för frågestund! Så fråga allt ni kommer på när ni vill, var ni är mm!
sååå frååga på! / Olga, Esmirallda och London

Fikaa på stan!

Hej alla! Idag hände det inget speciellt i skolan själv var jag och paddlade elr skulle men palla inte. Då skulle jag behövt fixa om mig sen och så hade håret blivit heelt förstört eftersom det regnade idag.....så åkte till stan istället och sen kom Olga och London och så shoppade vi lite och tog en latte på espresso house, MUUMS! Sen åkte vi hem och fixa oss lite och nu ska vi inte till stan igen och träffa några kompisar. Hoppas ni haft en trevlig dag iallafall! Vi hoppas att det kommer upp lite outfits sen. PUUSS //Esmirallda

En ny dag har startat...

Har vaknat och fixat mig skall snart ner till busshållplatsen för att ta bussen till skolan, idag är det inte så mycket i skolan. Aja detta var inget roligt inlägg, nu skall jag snart fixa mitt hår. Outfit kommer senare! Adiós amigos! Ses! //Olga

Fejk Bränna

Nu är vi bruna! Efterssom vi inte riktigt hunnit pressa i helgen eftersom vi träffat en massa Goa människor fick vi ta till en nödlösning = solarium! Har även shoppat en massa nya saker för helgens fester! Missa inte the outfitt of the day som kommer snart ! Beso Olga, Esmirallda och London :)

Bussdriver please open the Door!

Sitter just nu på en mysig buss på väg till skolan med jeppe! Usch vill inte gå till skolan, känns så fel. Hade ju inte vart fel Med ledigt i några dagar till för att fäästa! Men det är som det e och vi har redan nya planer för helgen! Efter skolan blir det in och sola solarium! Puss o hej / Olga, Esmirallda och London

Dagens outfitt

Här kommer dagens goa outfitt, en riktig bil outfitt, så mysig! Esmiralldas outfitt får ni i morgon. skall sova nu, är sjukt trött efter en 10 timmars bilfärd idag, även om vi varit hemmma i några timmar nu! När vi kom hem tog vi en liten löprunda, sedan somna vi alla på soffan! om vi var trötta! puss / London
Skor - Palladium
Shorts - A&F
Blus - Silke
Jacka - Jofama
Väska - Gucci

Plåtning!


Lite fina bilder på en av våra plåtningar! KOMMENTERA!! Kan även tillägga att vi kom hem för ungefär 3h sen.
PUSS //Olga, Esmirallda & London

Mc Flurry Ballerina!!

Nu sitter vi har i bilen igen efter en go lunch på någon resaurang. Vi körde även en McDrive och köpte varsin Mc Flurry ballerina! så jävla goa asså! :) Fler inlägg kommer ikväll! PUss // Olga, London & Esmirallda

Röd som rosé

Sitter i röda caben med musiken på högstavolym och skall snart stanna för att äta lunch på något gott ställe! Sjukt hungriga! I morgon blir det tillbaka till skolan, tyvärr! Vi skall försöka fixa en plåting så snart vi kan så att fler bilder kommer komma upp, Skall även försöka göra en ny header! Där har ni något att se fram emot! och dagens outfitt kommer så snart vi hinner Pusss Olga Esmirallda Och London

Så va denna saga slut...

Nu har vi satt oss i caben för att åka upp till Stockholm igen. Det har varit en underbar helg med människor som var riktigt saknade.. Vi får se till att åka ner hit igen om några veckor! Hemma i Stockholm blir det läsarträff på söndag. HOPPAS NI INTE GLÖMT DEN??? 14.00 Sture-P. Nu ska vi stanna på någon mack och tanka och köpa coca cola, kaffe och godis så vi kan inte blogga mer men vi hoppas att vi kan slänga in några fler inlägg på bloggen under dagen!
Puss och kram skumbanan // Olga, Esmirallda & London

Myss som sagt!


Myyys på högnivåå!

Så sjukt mysigt att sitta här igen med alla! Sitter på altanen med rosé och jordgubbar! Men nu börjar myggorna komma så vi får väl ta och vira in oss i filtar för här kan man sitta hela kvällen. Musik, mat och saknade människor kan inte bli bättre(L)
Puss och Kram // Olga, Esmirallda & London

Biff

Känns grymt nu när vi varit ute och sprungit i vackra malmö! Och eftersom vi ätit oss tjocka under denna långhelg så känndes det ännu bättre! Det var sjukt jobbigt i denna värme! Nu blir det sista kvällen här i Malmö för i morgon bär det av hem igen, tyvärr! Har verkligen haft en bra tid här nere! Nu blir det dags för en mysig hemma kväll med Malin, Klara, Johanna, Jonte, Marcus och såklart charlotte! Kommer bli en massa jordgubbar, kladdkaka, grädde och rosé! Puss och hejj / Olga, Esmirallda och London

Förlåt

Förlåt för dålig uppdatering idag, men vi har alla legat och solat vid charlottes pool i Malmö hela dagen! Sjukt trötta efter igår! Hoppas ni också tagit det lika degit som vi idag! Puuss Olga, Esmirallda och London!

Simon vann big brother 2011

Grattis Simon Danielsson som vann big brother 2011! Riktigt värdig vinnare. Tvåa kom Peter Orrmyr och trea kom Martin Granetoft!
Simon Danielsson
Peter Orrmyr
Martin Granetoft

MALMÖ!

Efter en grymt lång och skönkväll/natt så har vi nu vaknat och sitter och äter frukost. Om en liten stund är det dags att sätta sig i bilen och åka till MALMÖ, för shopping och för att träffa vänner! Kanske inte kommer så mycket bilder ifrån festen igår för kameran cp:ar lite men vi ska försöka:) PUSS OCH KRAM alla bloggläsare // Olga, Esmirallda & London

haha, Baloo!

Balo är verkligen sjukt söt på denna bild! Bilden är till er alla läsare som suttit hemma och inte är här! en känsla hur festen är, haha! Hoppas eran söndags kväll/natt varit bra? Vår har varit suverän och är inte slut än! Skulle egentligen bara säga att vi inte orkar blogga mer inatt och att det kommer mer inlägg i morgon bitti!
besso från brudarna i skurup /Olga, Esmirallda och London
Till vänster med ansiktet hitåt - Esmirallda
Mitten med ansiktet hitåt - Baloooo
längst åt höger - Anonymo
Längst åt vänster - Randoom

Det rullar!

Grymt tryck här! Stämningen är på topp och det känns som om det aldrig kommer ta slut! Och vi som ska till malmö i morgon bitti, känns sådär! Aja, måste tillbaka nu! BESSO / Olga

Kvällens festoutfit!

Linne - True religion
Shorts - A&F
Och till detta mina YSL klackskor!
PUSS // London

Nu börjas det!!

Nu har folk börjas drälla in här! Sjukt mysigt. London har tagit kontrollen över grillen och Olga fortsätter med drick blandningen! Själv minglar jag runt och snackar med alla människor som kommit! Ååh vad jag har saknat detta!!  Pusshaaj // Esmirallda

Tvungen!

Kände oss bara tvungna att göra ett till inlägg för att påminna er alla om festen, vill att den ska bli så bra som möjligt och att så många som möjligt kommer :) Just nu blandar Olga drinkarna och Esmirallda, ja vem vet vad hon gör! haha  Besooo // London

I scream, You scream, We all scream for Us ice cream

Sitter just nu på Us ice cream med våra ray ban och 3 glassen för idag är nu uppäten! Hoppas ingen har missat att vi har fest ikväll! det kommer bli så grymt! Vi håller till i Esmiralldas stuga! Bra! Nu måste vi gå tillbaka till fääst fixandet! Pusss Olga, Esmiralldoch London

Efter skön dag på havet blir det feeest!

Vilken underbar sommardag det har varit i dag, typ 26 grader och nästan helt vindstilla ute på havet! Nu håller vi på att fixa inför festen ikväll! Och alla är välkomna runt 8-halv 9! Hoppas bara kvällen blir lika bra som dagen :) Har egentligen inte så mycket att skriva nu. Nää nu ska vi inte sitta här utan fixa i ordning!
GO GLA KEXCHOKLAD, Puss Olga, Esmirallda & London

Mobilbloggning

Nu ligger man på däck och tittar ut på havet, vi jobbar på brännan och sen är det in till land och festa! Kommer bli en grym dag, skall snart fixa lunch och ta ett dopp i de blå (fast det är svin kallt, så vi skippar kanske det)....  HA det så bra så hörs vi! Kyss och smek olgas lek / Olga, Esmirallda & London

vaknar upp i strålande solsken och blankt vatten!

Det är verkligen fantastiskt fin här nere asså! farligt fint.. just nu sitter vi under ett parasoll och käkar frukost, och solen skiner för fullt!! vi har ännu inte bestämt om vi åker ut med båten eller om vi drar till de fina badstället som finns här, med fina klippor att hoppa ffrån och så. vi får se vad de andra tycker! aja, nu ska vi fortsätta med våran frukost och så får vi se om det kommer mer bilder sen och kanske även en liten dagens outfit!
Ha en underbar dag, PUSSS Olga, Esmirallda & London

Blickar ut över havet med ett glas rosé i handen!!

Rubriken säger allt! Kom fram för ca 1,5 timme sen. Möttes upp av massa goa människor från förra året. Sedan blev det ett dopp i de blå och bastubad! Nu har vi precis kommit upp ur jacuzzin och sitter på altan och snackar sikt och dricker rosé med underbara människor, lär bli en låååång kväll! ÄLSKAR DETTA!!! I morgon blir det förhoppningsvis ut med vår nya båt som ligger här uppe en sväng och sen på kvällen FÄRREE AT MY PLACE!!
OCH SEDAN VILL JAG PÅMINNA ER OM ATT LÄSARTRÄFFEN INTE ÄR IMORGON UTAN NÄSTA SÖNDAG ALLTSÅ DEN 12 JUNI!! det var nämligen många som hade trott det men nu vet ni! hoppas ni har det grymt bra där hemma och att ni inte saknar oss för mycket, haha.
PUSS OCH KRAM ALLA GOAA OCH GLADA Olga, Esmirallda & London

Driving in the sun, skåne here we come!

Nu är det nära asså, man får typ redan flashbacks från förra årets fest! Stugan ligger i Skurup och vi är nu i lund! Vi sitter här och tjockar oss med en fet godispåse och varsin 1 litare coca cola i Olgas pappas cab! Hoppas ni har det lika bra som oss! Snart kommer också dagens outfit läggas ut, och det kommr! Bessoo Olga Esmirallda och London Btw, sjukt mysigt i stan idag kissie! Tack för dagen!

Min pappa är grymm!

Degar vid poolen till Veronica maggio i högtalarna! Asså min pappa är verkligen bäst, värmepumpen lagad efter gårdagens incedent! 30 grader i poolen och vi bara steeker på var sin solstol! Puss o kram Olga Esmirallda och London

Godmorgon alla bloggläsare!

Tjabba tjena hallå! Idag ska vi bara leva livet och dega på det! Inte så mycket bestämt än, men kanske att vi tar en tur med båten! Senare ikväll blir det fääst i esmiralldas sommarstuga nere i Skåne, Gud vad jag saknat det! Världens mysigaste stuga! Un beessoo Olga Esmirallda och London

Go kväll!

Riktigt go kväll blev det hemma hos London! Go mat, go dricka och gott sällskap! Tack för kvällen alla! Dagen var oxå väldigt bra, solsken från morgon till kväll:) imon blir det troligtvis ut på havet igen, hoppas på fint väder och VÄRME!! Hoppas ni gillar vår fina blogg, nu har London fixat designen, riktigt fin blev den:)
Hoppas alla blogg läsare haft en riktigt go dag! BEESO

Gårdagens outfitt!


Första doppet i Londonz pool!

Nu har vi badat för första gången detta år i Londonz pool. Idag var det 25°C, riktigt varmt... men värmepumpen gick sönder förut eftersom Olga tappade ut sitt rosévin över den så nu börjar det bli väldigt kallt i poolen! Pappa ska ta och beställa en ny i mon! Iallafall, efter så tog vi ett dopp i jacuzzin.
Det är vissa som har kommenterat att vi har redigerat alla bilder för att vi ser för perfekta ut.
Hahha det är ingen kritik det är bara jätte snällt för vi har inte gjort någonting med bilderna, vi är naturligt perfekt.
GLÖM INTE LÄSARTRÄFFEN på söndag!! Kl 14.00 på sture-p. Kissie, ses på lördag:)
PUSS Olga, Esmirallda & London

Dagens outfitt!


Lite utav vårens/sommarens mode!

Hej!! Nu kommer lite bilder. Mer kommer att komma under kvällen men här är lite utav dem! Hoppas ni har haft en bra dag och att ni får en bra kväll :) Ikväll blir det bad i Londons pool och grillning! VAd ska ni hitta på i kväll??
PUSS Olga, Esmirallda och London



Sommar tider

Tjenare! Nu drar vi ut med båten i detta underbara sommarväder! Senare under dagen kom mer bilder från gårdagen komma upp, missa inte dom! Un beso Olga Esmirallda och London

Welcome to our world!

Hej alla våra läsare!!
Nu har vi som ni förstår startat en blogg. Bloggen kommer handla om tre tjejer på 17 år, (fast en av oss är under 10 år) som älskar mode och high fashion!! Vi kommer att lägga ut mycket bilder på de plåtningar vi gör på fritiden. Vi hoppas denna blogg kommer bli väldigt känd. Vi har även fått frågor som vi kommer besvara efter hand. Hoppas ni gillar vår blogg och att ni säger till andra att titta ni oxå. KOMMENTERA GÄRNA, vad ni tkr och tänker och även vad ni vill att vi ska skriva om!
PUSS Olga, Esmirallda & London

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0